20120916

impulsive is my middle name

Being me, being DF, memang tak dapat dipisahkan dari sifat impulsive especially when it comes to shopping. Buruk perangai wtf T__T

Today, I accidentally TER-overspent, I SWEAR IT WAS AN ACCIDENT, I accidentally TER-beli something. Something yang wayyyy over the budget. But when I realised yang I dah overspent, it was too late too feel guilty. Nasi sudah menjadi bubur T___T *buat teruk*

“Sorry sorry, anak tersilap, I thought…….”, sambil buat muka kesian puppy face duck face *panggg

“Kalau suami anak nanti, memang anak kena marah dah kalau buat silap macam ni, nasib ayah okay ja”

“Ayah tak marah pun, jangan risau lah”

Dalam hati, LEGANYAAAA. I feel relieved! HAHAHA.

Lesson learned! I know its really annoying when I keep saying “Next time taknak impulsively beli apa apa dah. Be relevant bila nak beli something” sebab at the end of the day…. apa yang berlaku harini sebagai contoh. Epic failed I know, but hey, at least I tried! People make mistakes. People learn from mistakes. So am I. It’s part of learning process and growing up *sedapkan hati (˘_˘'')

shop

Was the day I shopped relevantly. Waras sikit masa ni =.=”

.

Like it? ♥‿♥