20130324

perfectionist

“Kalau Dylla jadi boss, mesti orang bawahan tak suka. Cerewet.

Tapi customers mesti puas hati.”

 

That explains how perfectionist yours truly is. I take that as compliment. Thank you! :D

But I can’t be bother about how messy my hair, my self is when I am at the lab. Screw the image. I have bigger mission to be accomplished! Grrrrr.

Bila keluar dari lab, roh perfectionist memasuki diri ini semula.

Almost everyday, balik ke hostel dan toilet kotor! FML! Tak dapat digambarkan dengan satu gambar, nanti bisa mengundang muntah hijau. Haruslah putarkan lagu “bara yang panas yang membara”. =.=”

2013-03-12 19.45.53

Neighbour yang pengotor layak mendapat satu blogpost! *applause*

Ps: Those are not my things except the bleach. Tengok span basuh pinggan itu, I will never put it on toilet tank liddat. Jarak dengan tahi adalah sangat…. Ewwww!

.

Like it? ♥‿♥


5 comments:

Asyik Izas said...

menjadi perfectionist kdg2 mmg merimaskan tp byk kebaikannya sbb kita akan berada dlm keadaan yg bersih dan teratur..Asyik pun xboleh duduk diam kalau brg2 Asyik ada yg senget atau berterabur..mmg xboleh sgt2..hehe

cik chinta said...

tu r, duk campo2 dgn mmg kn byk sabo. lom campo rmbut bkumpul kat salur air tu x reti nk pungut buang.

Namee Roslan said...

dulu namee perfectionist then namee rasa macam naksakit jiwa dah.lama2 train diri untuk terima benda yang lebih kurang. hehe.tapi for kebersihan, penting lah perfectionist ni. :)

FarahAqilah said...

hahaha thats a funny post dylla! likey likey! :D

Ayu Rashid said...

Hahahahaa... faham2. Sbb i dulu pun mmg tukang jadi tukang cuci toilet. Coz dpt housemate spesis mcm ni laaa... pasrah!!!