20131002

dear blog

Hai everyone! Hai blog!

It’s been ages since I last blogged! Dan I pun macam dah terlupa yang I sebenarnya masih ada blog. Lagho sangat dengan Twitter dan Instagram (rujuk sidebar untuk link) because they’re wayyyy more simpler than blog! Orang cakap Twitter tu mcm miniblog, tapi I rasa Twitter tu macam tempat keluh kesah, kongsi idea sepatah dua dan meroyan (what I do most). 140 characters is never enough fml! Nama pun miniblog, bukan blog. Nak karang berjela tulis lah belog. OKAY!

Kadang kadang memang ada rasa rindu nak berbelog tapi idea tu datang masa dekat lab, tengah mandi, tengah drive dan sebagainya. Bila buka ja lappy, pap! Idea hilang. Sakit tak sakit hati sangat la, sakit otak tu ada nak recall benda yang terlupa. Sudahnya… hmmmm. Lahirlah satu entry sampah macamni heh!

Banyak nak cerita sebenarnya, tapi tak apalah. Sebab some things are better left unsaid. Mungkin lain kali dah terbuka untuk bercerita? Mungkin la… hmm.

 

IMG_20130925_3

Yeah, I’m still alive!

Instagram; @dyllafadzil

Bye!

.

Like it? ♥‿♥


1 comment:

FarahAqilah said...

yesss its sooo true dear! sama lah kita! :D