20140818

Zul Ariffin dan kekasihnya

Semenjak tayangan drama Rindu Awak 200% di TV3 Zul Ariffin yang dulu kurang mendapat perhatian kini disebut sebut. Dah lama jugak la Zul Ariffin ni menjadi pelakon tetapi kenapa sekarang baru menjadi sebutan? Mungkin sebab watak yang dilakonkan Zul Ariffin sebelum sebelum ni kurang memberi kesan di hati penonton. Obviously, watak Zul Ariffin sebagai Zill Faezrul dalam drama Rindu Awak 200% sangat memberi kesan terutama kepada golongan wanita. Sampaikan kehidupan peribadi Zul pun orang dah mula nak ambil tahu sekarang. Especially kisah cinta Zul Ariffin dengan kekasihnya Gayatri Su Lin Pillai.

Macam macam respon peminat Zul Ariffin mengenai percintaan beliau dengan Gayatri Pillai. Ada yang setuju (I lettew) dan ada yang tak setuju cakap tak sepadan dan sebagainya.

Rata rata peminat yang tak setuju dengan percintaan Zul dan Gaya ni mesti cuma tengok dari luaran ja kan? Faktor umur dan rupa.

IMHO, I rasa dorg dua ni sesuai ja. Bila tengok keakraban di antara Gayatri dan keluarga Zul Ariffin, lagi la I rasa dorg ni sesuai.

zul ariffin kekasih girlfriend keluarga family 3 zul ariffin kekasih girlfriend gayatri pillai

Zul Ariffin bersama kekasihnya, Gayatri Su Lin Pillai. Mungkin Zul ni prefer perempuan yang lebih matang dan berusia bersebab. Mungkin wanita matang ni jenis kurang mendesak dan tahu bawak diri. Bukan ingat nak berseronok ja party sana sini macam kebanyakan artis muda mudi zaman sekarang. Mungkin?

Atau mungkin nak dimanjakan? LOL. Sebab kalau tengok, Zul ni macam manja ja dengan kakak kakak, abang dan mak dia.

Zul ariffin raya  mak ibu zul ariffin

Zul Ariffin bersama ibu tercinta.

Zul ariffin beraya bersama kekasih girlfriend zul ariffin kekasih girlfriend family 

Zul Ariffin membawa girlfriend beraya bersama keluarganya di kampung beliau, Taiping Perak.

 zul ariffin kekasih girlfriend keluarga family zul ariffin kekasih girlfriend keluarga family kakak abang 

Zul Ariffin atau panggilan manja di kalangan keluarga beliau, adik bersama kekasih dan keluarganya. Mesra tak?

 zul ariffin abang kekasih girlfriend keluarga family zul ariffin kekasih girlfriend gayatri keluarga family 1

Gayatri Pillai ni nampak mesra ja dengan family dan anak saudara si Zul ni, Hayyan.

zul ariffin kekasih girlfriend kakak keluarga family 4 zul ariffin mak kekasih girlfriend keluarga family

Yang fanatik dengan Zill Faezrul/Zul Ariffin tu jeles tak? Jeles tak? HAHA.

I rasa dorang sesuai, jadi bila Zul Ariffin dan Gayatri nak mendirikan rumah tangga? Yang penting si Zul ni ikhlas dengan Gaya dan boleh bimbing saudara baru.

 

Biodata Zul Ariffin

Nama penuh: Zulkifli Bin Ariffin

Tarikh lahir: 25 Oktober 1986

Asal: Taiping, Perak.

Adik beradik: Anak bongsu dari empat adik beradik.

Kacukan: Melayu, Belanda.

 

Gambar; Instagram

.

Like it? ♥‿♥