20150224

Serum Sunnah Habatus Sauda & Minyak Zaitun

Harini rasa  rajin pulak nak update blog ni I nak cerita sikit pasal serum muka yang dibuat dari Habatus Sauda (black seed) & minyak zaitun. Hujung tahun lepas, 800 kotak serum habatus sauda ni dijual dalam masa sebulan lepas launch katanya. Memang ramai yang repeat order sebab kesan yang positive dan memuaskan.

 

Rasaya semua dah tau khasiat habatus sauda dengan minyak zaitun ni, sejak zaman nabi nabi lagi dah guna secara meluas. Bagus untuk kita. Research pun dah proved. Dalam serum ni, habatus sauda yang kaya dengan anti-oxidant berfungsi merawat & meningkatkan kadar imunisasi kulit. Boleh awet muda juga hehe. Minyak zaitun pula berfungsi menguatkan sel kulit (tak mudah damage bila terdedah pada cahaya/persekitaran tercemar) dan melembutkan serta mencantikkan kulit. Dah nama pun serum sunnah kan, haruslah halal.

 

Ardini Serum RM90 8

Ni lah serum muka yang I cakap tadi, brand Ardini Essentials yang baru launched tahun lepas tapi sambutan sangat menggalakkan sebab sangat berkesan.

 

Ardini Serum RM90 4

 Ardini Serum RM90

Kulit yang sensitif dah jadi makin kurang sensitif, jerawat semakin kurang dan hilang, kulit lebih moisture etc. Ni lah antara keistimewaan Ardini Essential serum ni sampai ramai customers bagi feedback yang positive dan repeat order. Eh, bukan dah cakap ke tadi? hehe thanks korang, nanti repeat order lagi eh :)

serum ardini

Ardini Serum RM90 2 Ardini Serum RM90 3

Antara testimonial dari pengguna/customer Ardini Essential serum habatus sauda & minyak zaitun yang berpuas hati. Nanti I upload lagi :)

 Ardini Serum RM90 5

Jangan risau sebab Ardini Essential serum ni 100% halal dan dijamin selamat. Dapat kelulusan KKM. Boleh check sendiri untuk kepastian.

ardini serum ada kkm

Serum ni sesuai untuk semua peringkat umur tak kira jantina. Kalau umur 25 dan keatas tu lagi lah disarankan pakai. Sesuai untuk kulit sensitif juga ya sebab salh satu fungsi memang untuk buat kulit yang sensitive jadi kurang sensisitive pun.

 

Haaa macam best kan? Kalau berminat boleh contact;

Untitled-1 copy 2

Bye! Nanti I update lagi :)

.

Like it? ♥‿♥


No comments: